Ne
Yediğini
Öğren
Bu bulgurun sofrana gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğini, besin değerlerini, nasıl hazırlandığını öğrenmek istemez misin ? Bizce herkes her yediğini öğrenmeli, sorgulamalı !
Öncelikle Özsarı’nın yıllar içinde geliştirdiği kriterlere göre buğdayın en iyisi seçilir. Seçtiğimiz buğdaylar, alamet-i fabrikamız, Güneydoğu Anadolu bölgesinin buğdaylarıdır.
Peki, neden
Güneydoğu
Anadolu buğdayı?
Çünkü: rengi sarıdır ve saha sert bir buğdaydır. Bu sayade bu bulgurla pişirdiğiniz pilavlar tane tane olur, yumuşayıp birbirine yapışmaz. 1978’den beri usta şeflerin, en ünlü esnaf lokantalarının bizi tercih etmesinin birinci sırrı budur
2.
Güneydoğu Anadolu buğdaylarının içinden seçerken, son teknoloji laboratuvarlarımızda analizler yapar besin değerini ölçer, en iyisini seçeriz.
Böylece sevdiklerinize sadece tane tane pişmiş, lezzetli bir tabak sunmakla kalmaz, besin değeri yüksek, besleyici bir öğün de hazırlamış olursunuz.
3.
Bu adımda buğdayı eleriz. İçindeki taşları, yabancu maddeleri ayırdığımız ilk aşama burasıdır.
Bulgurun yarı pişmiş bir ürün olduğunu biliyor muydunuz ? Evet, bu adımda buğdayı hijyenik kazanlarımızda tüm kontrolleri yapılmış tertemiz bir suda kaynatırız.
4.
5.
İşte Özsarını’nın alamet-i fabrikalarından biri daha. Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bize verdiği muhteşem güzelliklerinden biri daha: Güneşte kurutmak. Biz buğdayımızı, mevsimin misade ettiği her an güneşte kuruturuz.

Hem güneş, hemn de rüzgar kurutur altın sarısı buğdaylarımızı. Bu sayede üstün lezzetimizi koruruz. Güneşin hiç olmadığı kış günlerinde ise güneş ve rüzgarın etkisiniz sağlamak üzere tasarlanmoş modern, paslanmaz, hijyenik kurutma kulelerimizi kullanırız.
6.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
7.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
8.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
9.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
10.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
11.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
12.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
13.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
14.
Özsarı’nın alamet-i fabrikalarından üçüncüsü de: Doğal Taş Değirmenler Buğdayın bulgura dönüştüğü bu aşamada, en kaliteli Güneydoğu Anadolu buğdayları, markamıza ismini veren altın sarısı rengindeki taneleri, gerçek, doğal taş değirmenlerde öğütülerek dönüşür.
Çobanoğlu Yem
Yaklaşık 1 saat içerisinde cevap verebilir.
Çobanoğlu Yem
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabilirim?
16:32